''Парцалена принцеса'' от Ерин Уот - Ревю.

Издателство: Егмонт 
Автор: Ерин Уот
Страници: 328
Оценка в Goodreads: 5/5

Анотация:
Животът на Ела далеч не е лесен. След смъртта на майка си, тя трябва да се оправя сама. Докато един ден не среща непознат, твърдящ, че е неин настойник – милиардера Кълъм Роял.
Той изважда Ела от мизерията, в която живее, и я представя в един свят на нечуван лукс. Съвсем скоро обаче момичето разбира, че нещо в това семейство не е съвсем наред. Синовете на Кълъм – един от друг по-красиви – крият тайни и третират Ела като натрапник. А най-привлекателният от петимата, Рийд, е особено жесток с нея. Между тях прескачат искри и момичето не може да скрие, че е привлечено от него.

Но Рийд няма никакво желание да се доближава до Ела. За него тя няма място сред семейството. И МОЖЕ БИ Е ПРАВ..

Здравейте, книжни души! Най-накрая съм тук с ревю от януари месец насам. Честно, много ми липсваше да изказвам мнението си по дадена книга. Все пак блога ми е главно за това. Днес ще ви говоря за книга, която прочетох за един ден, или на един дъх? Изгубих представа за времето. Първата книга от трилогията за семейство Роял.
‘’Парцалена принцеса’’ е  сътрудничество с двама автори Ел Кенеди и Джен Фредрик, известни с псевдонима им Ерин Уот. Не бях сигурна какво да очаквам от навлизането в тази нова история за мен, защото анотацията леко ме обърка, но звучеше точно в мой стил. Отлично написване, твърд, невероятен сюжет, прекрасни, добре описани герои. Тази книга имаше всичко.
Седемнадесет годишната Ела Харпър е сама, живееща в един доста порутен ( така да го нарека ) апартамент и изхабена, само за да има възможност да си плати наема и да си купува храна. Казано накратко води един доста мизерен живот. Никога не е виждала баща си и със скорошната смърт на майка си, времето се изнизва бързо, докато тя става на осемнадесет години и завършва гимназия.
Тогава Кълъм Роял се появява в нейното училище, като казва, че е израснал с баща и, и че той е нейният настойник. Тя не иска да има нищо общо с него, но той я взима насила и я води в имението си с петте му сина. Кълъм я подкупва, с обещанието тя да учи в колеж, което тя отчаяно иска и не вижда друг избор. Момчетата Роял един от друг по-красиви, я мразят изключително много и искат да и докажат, колко много тя не принадлежи на техния свят с богатство и привилегии.
Историята притежаваше смесица от тревога и смях и определено някои горещи любовни/ омразни сцени. Много заобичах силния женски характер на Ела. Тя беше глътка въздух и през цялото време имах усещането, че я разбирам. Въпреки, че тя беше само на седемнадесет години, показа повече от веднъж, че не заслужава да я съжаляват и че може да се погрижи сама за себе си. Въпреки, че щеше да бъде по-лесно да мразя синовете на Кълъм, особено Рийд, се оказа че аз ги харесвах повече и повече. През цялата история беше очевидно, че всяко едно от момчетата, криеше нещо, което му тежи на раменете. Разбира се и тяхната тайнствена страна, добавяше повече съжаление и харесване от моя страна. Братята са невероятни. Искам всеки един от тях да има книга! Те се нуждаят от техните истории. Но първо, трябва да знам за останалата част от историята на Ела.
Какво се случи? Просто не знам. Двама автори се събраха в едно цяло и създадоха нещо прекрасно. ‘’Парцалена принцеса’’ е книга за смелост и втори шанс. Тази завладяваща история, води до пристрастяване. Нямам какво да добавя, освен прочетете тази книга! Прочетете цялата трилогия!

Благодаря на издателство Егмонт за предоставената възможност, за предварително ревю! :)

-Мари.

You May Also Like

9 коментара

  1. Ооо, визхитително ревю! Несъмнено ще прочета книгата!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти много, Габи! <3 Радвам се, че благодарение на моите мисли, ще я прочетеш!

      Изтриване
  2. Прекрасно ревю! Факта, че си го написала толкова обстойно и си вложила всички чувства и емоции, го прави прекрасно. Определено ме убеди да, прочета книгата!

    ОтговорИзтриване
  3. Книгата е страхотна прочетох я на един дъх , ревюто е невероятно , нямам търпение за останалите книги !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Наистина е страхотна, аз лично също нямам търпение за останалите! Благодаря ти! ^^

      Изтриване
  4. Имате ли представа кога ще излезнат и другите две книги. Нямам търпение!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте! :) Втората я очакваме на 15 юли, а третата на 14 октомври! :) Аз също нямам никакво търпение!

      Изтриване
  5. Книгата е страхотна чакам 2-рата книга !!!!!

    ОтговорИзтриване